Обратно към категорията

Тържествено откриване на новата учебна година в училищата на община „Тунджа”

   

Тържествено откриване на новата учебна година в училищата на община „Тунджа”На 17 септември 2018 година в училищата на община „Тунджа” тържествено ще бъде открита новата учебна година.
По традиция всички учебни заведения ще бъдат посетени от представители на ръководството и администрацията на общината.
Кметът на община „Тунджа” Георги Георгиев ще бъде гост на ученици, учители и родители в обединено училище „Васил Левски”, с. Тенево от 09.00 часа.
Заместник-кметът Станчо Ставрев ще открие учебната година в СУ „Св. Паисий Хилендарски“, с. Скалица от 9.30 часа. Заместник-кметовете Георги Чалъков в ОУ „Христо Ботев“, с. Кукорево от 9.00 часа, Ели Василева в ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“, с. Веселиново от 10.00 часа, а секретарят на общината Андон Кръстев ще приветства учениците в ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“, с. Дражево, от 10.00 часа.
Гости на откриването на другите училища ще бъдат Добринка Ангелова и Димитър Димитров / отдел „Образование и предучилищна подготовка“/ - ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“, с. Бояджик от 09.00 часа, Цветанка Алексиева- секретар на МКБППМН, в ОУ „Христо Ботев”, с. Ботево, от 09.00 часа, в НУ „Васил Левски“, с. Завой- Татяна Стоева /директор на дирекция „Други дейности по икономиката“/ от 09.00 часа, а училищата в селата Роза и Крумово – директор на дирекция „ТУСЕ“  Светлозар Грозев от 09.00 часа и директор на дирекция „Човешки ресурси и ГРАО“ Елка Гьорина от 10.00 часа.
Всички първокласници ще получат образователна книжка „Азбуката от А до Я“, а традиционният бележник на учителя ще бъде подарен на всеки преподавател от десетте учебни заведения на общината.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!