Обратно към категорията

ВОЛЕН СИДЕРОВ: В ЯМБОЛ ЩЕ ИМА НОВА БОЛНИЦА, ИМАM КАТЕГОРИЧНОТО УВЕРЕНИЕ НА ПРЕМИЕРА

   

Волен Сидеров: Имам категоричното уверение от премиера - болницата в Ямбол ще започне да се строи от началото на  2019 г. ВОЛЕН СИДЕРОВ ОБЕЩА, ЧЕ В ЯМБОЛ ЩЕ ИМА НОВА БОЛНИЦА. ЛИДЕРЪТ НА АТАКА ИМА КАТЕГОРИЧНОТО УВЕРЕНИЕ НА ПРЕМИЕРА

Болницата в Ямбол ще започне да се строи от началото на следващата  година. Имам категоричното уверение от премиера. Новината обяви на 21 септември 2018 г.  лидерът на АТАКА и председател на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров в с. Маломир, Ямболско.

„Ямболии чакат тази болница от 30 години. Тя трябва да започне да се строи от началото на идната година”, уточни Сидеров и допълни, че лично ще следи процеса по завършването й.
„Това да остане от моя мандат, ще бъде предостатъчно. Знам, че за Ямбол това е огромен проблем”, посочи още той. По думите му нямаше да бъде възможно, ако АТАКА беше в опозиция. Председателят на ПГ на Обединени  патриоти заяви, че необходимите средства ще бъдат заложени в бюджета за догодина. Сидеров обеща, че ще държи ямболии в течение за случващото се 
около проекта.

Сидеров откри и Музей на борбата в с. Маломир, за който пое личен ангажимент преди време да финансира. Селото е родно място на редица спортисти, прославили България по света. На откриването присъстваха Александър Томов, 5-кратен световен, 5-кратен европейски шампион и 3 пъти олимпийски вицешампион по борба; Байо Баев, 4-кратен европейски, 2-кратен вицеевропейски, 3-кратен вицесветовен шампион по борба от Маломир; Тодор Гълъбов, дългогодишен треньор на националния отбор по борба, който също е от ямболското село и други шампиони.„С този музей е нужно да запазим спомена у хората. Благодарим на Сидеров за помощта и че ни уважи на празника“, каза кметът на с. Маломир Йордан  Маринов. Той обясни, че за музея са набавили снимки от архивите от последните десетилетия. В залата на славата са изложени медали и отличия на спортистите. 

Пресцентър Атака









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#6 Петков 23.09.2018 09:47

Не вярвайте на Волен Сайдеров.Той е лъжец !

 

 

#5 Д.Б. 22.09.2018 21:28

Най-вероятно, някой се е наканил да купува територията на сегашната болница за стотинки, която на практика е почти идеален център, и много бърза да изтика болницата чак на края на града, или някой вече е изкупил нивите около новата болница за стотинки и бърза да ги продава за левове.


#4 .. 22.09.2018 15:37

Сидеров е хулиган,обявен за такъв от Държавата !

 

 

#3 Божидар 22.09.2018 15:16

Докато започнете да я строите още колко отделения ще хлопнат кепенците?Кой ще работи в нея-Диманов и секретарката му!


#2 Страхил 22.09.2018 14:34

"Нова болница" няма да има, но Диана -комерс ще смени дограмата за 5-ти път. Това поне е сигурно.

 

 

#1 анонимен 22.09.2018 12:00

Нова болница ще има,ама то нямаме лекари които да лекуват,трябва и лекари на които можем да разчитаме,също и директора трябва да смените защото тука са много зле нещата Г-н Сидеров!


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Благотворително: Вики отива на рехабилитация в Турция
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!