Обратно към категорията

ПРЕД 999 ГОВОРИ МАЙКАТА НА МАРИЯ ОТ СТАРА ЗАГОРА. МОМИЧЕТО Е ОБВИНЕНО В УБИЙСТВОТО НА НАСИЛНИКА СИ

   

ПРЕД 999 ГОВОРИ МАЙКАТА НА МАРИЯ ОТ СТАРА ЗАГОРА. МОМИЧЕТО Е ОБВИНЕНО В УБИЙСТВОТО НА НАСИЛНИКА СИ

+видео Две години по-късно 20-годишното вече момиче е с повдигнати обвинения и я заплашва затвор до 12 години. През 2016 година ученичката Мария Гиздева от Стара Загора при самоотбрана уби нападателя си Богдан Динев.  В телефонен разговор само за ТВ 999 майката на Мария - Пенка Гиздева коментира настоящата ситуация. 
"Към днешния ден младото момиче не работи, защото никой не я иска заради етикетът на убийца, който й е поставен", каза Пенка Гиздева. Тя допълни, че в момента Мария живее на семейни начала с момче от Стара Загора. Новината за повдигнатите й обвинения е шокирала нея и всички роднини. „През изминалите две години почина майка ми, бабата на Мария. Малко след това почина и бабата на нейния приятел. Докога ще има мъка в нашето семейство?”, заяви Пенка Гиздева.
Майката на обвиненото в убийство момиче от Стара Загора отново разказа за фаталния ден, когато Мария е отишла в дома на 62-годишния мъж (с пряко Боньо Фаса), който я е нападнал. При самоотбрана младото момиче е наръгало в крака мъжа и избягало. Той е починал от кръвозагуба. Мария се е видяла с него без знанието на родителите си. Когато се прибрала, поискала само да се изкъпе. Когато установила, че вземайки нещата си, сред тях е попаднала и дебитната карта на жертвата, отишла да я предаде в полицията, където била арестувана, разказа специално за ТВ 999 майка й.
Окръжната прокуратура в Стара Загора внесе в съда обвинителен акт спрямо 20-годишната Мария. Предстои Окръжен съд-Стара Загора да насрочи заседание по делото
Какво още сподели Пенка Гиздева само пред 999 вижте във видеото.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!