Обратно към категорията

Общо 76 машини ще поддържат пътищата в Сливенско през зимата

   

Общо 76 машини ще поддържат пътищата в Сливенско през зимата

Общо 76 специализирани машини ще поддържат пътищата в Сливенско през зимата. Това съобщиха от областната администрация, където се е състояло заседание за готовността на институциите за посрещане на зимния сезон.
В Сливенска област се поддържат близо 550 км републикански пътища от I, II и III клас. За периода от 1 ноември 2018 г. до 31 март 2019 г. поддръжката ще се извършва от 76 специализирани машини, сред които 4 роторни снегорина, 27 пясъкоразпръсквача, 19 снегорина, 6 влекача. За обработка на настилките са заложени 3 100 тона инертни материали, 1700 тона сол и 35 тона химични вещества. Поддръжката на републиканската пътна мрежа, включително и на участъка от автомагистрала "Тракия", е възложена по договор на фирмите "Пътно поддържане" и "Магистрали 2014". ДЗЗД "Грийн партнърс-БКС" ЕООД ще изпълнява дейностите по зимното поддържане на улиците в град Сливен.
Създадена е организация между институциите за взаимодействие в усложнена обстановка, за обслужване на пациенти и родилки. Учебните и детските заведения са осигурили отоплението си. 
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!