Обратно към категорията

Продължават ремонтите и кърпежите по пътища и улици в община Тунджа

   

Продължават ремонтите и кърпежите по пътища и улици в община Тунджа

+звук
Топлото време тази есен позволи до по-късно да продължат ремонтите и кърпежите по уличната мрежа в населените места и по общинските пътища на територията на община Тунджа. Това съобщи на брифинг днес кметът на Общината Георги Георгиев.
Тази седмица предстои да бъде извършен ремонт на участъка разклон Чарган посока Джинот. След това трябва да бъде възложен ремонта на участъка Крумово-Миладиновци. Паралелно с това в общината текат ремонти и на няколко улици – една в село Видинци и на две в село Кукорево.
В строителната порграма на общината е залегнал и вторият етап на реконструкцията на ул. „Христо Ботев” в Кукорево, който касае монтирането на осветление по тротоарите.
От общинското ръководство казаха, че очакват оценката на проект за ремонт на улична мрежа по Програмата за развитие на селските райони. Проектът е на стойност около 1.3 млн.лв. Ако бъде одобрен, през следващата година, по него ще се извърши основен ремонт и реконструкция на три улици – една в село Веселиново, главната улица в село Бояджик и изграждане на изцяло нова улица в село Роза.
 
Подробности чуйте в звуковия файл: 










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!