Обратно към категорията

СТОТИЦИ НЕДОВОЛНИ ОТ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА ПРОТЕСТИРАХА В ЯМБОЛ

   

СТОТИЦИ НЕДОВОЛНИ ОТ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА ПРОТЕСТИРАХА В ЯМБОЛ

+видео
Над 100 шофьора и техните семейства излязоха на протест срещу цените на горивата в Ямбол. Те твърдят, че цените са спекулативно завишени, а това неизбежно ще се отрази на всички услуги. Протестът бе организиран в социалните мрежи и подкрепен от таксиметрови превозвачи. Те заявиха, че ако цените се задържат на тези нива, ще се наложи да поскъпнат и таксиметровите услуги.
Протестиращите се събраха в неделната сутрин на паркинг в кв. Граф Игнатиев, след което преминаха на шествие през централни улици и булеварди в Ямбол. Финалът бе на бул. „Европа”, където за кратко блокираха движението от и към магистрала Тракия и Сливен. Попадналите в задръстването шофьори изказаха солидарност към протестиращите.
 
Подробности може да видите в директните включвания на репортерски екип на 999:









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#2 образ безподобен 05.11.2018 12:08

Честно казано не очаквах в Ямбол такава сравнително масова проява на гражданска позиция. Съвсем случайно станах свидетел на кортежа и установих, че не са само десетина коли и не са само таксиметрови. Значи нещо назрява в главите на хората. Да му мислят ГЕРБ! Мандата ще си го изкарат, но... Дали ще има още?

 

 

#1 Страхил 04.11.2018 13:23

Изгледах и двата репортажа, но така и не разбрах защо никой от протестиращите не пожела да кажа колко според него трябва да е цената на бензина. Моето мнение е, че повече от 2 лева за литър е равносилно на геноцид при тези заплати.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Две брутални убийства потресоха ямболски квартал
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!