Обратно към категорията

Полицаи зарадваха сливенски деца за празника на МВР

   

Полицаи зарадваха сливенски деца за празника на МВР

Ден на отворените врати направи децата съпричастни към предстоящия празник на българската полиция - 8 ноември
 
Днес  вратите на Областната дирекция на МВР и на Районното управление бяха широко отворени  за ученици от всички учебни заведения в град Сливен. 
Директорът на Областната дирекция старши комисар Димитър Величков се срещна с доброволците от Детското полицейско управление. Малките полицаи му поднесоха плакет и поздравителен адрес по повод професионалния празник на българската полиция и побързаха да се снимат в директорския стол.

Доброволците и учениците от 12 училища в града имаха възможност да посетят някои от ключовите места в полиция и да пуснат сирените на служебните автомобилите.

Най-атрактивно, както всяко година, си остава срещата със Специализираното тактическо звено за бързи действия, където се запознават с бойното оборудване на спецполицаите. Възможността да видят отблизо оръжията, каските, белезниците и бронежилетките предизвикаха истинско оживление сред малчуганите. Повече от три часа инспекторите от Детска педагогическа стая се представиха като отлични домакини и се постараха да отговорят на всички въпроси.

В хода на обиколката  децата придобиха знания за полицейската професия, за различните видове полицаи и техните отговорности. 
 
 
 
     
                               
РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ямболски изследователи ще покорят връх „Ямбол” на Антарктида
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!