Обратно към категорията

Манолова организира втора среща за безопасността на пътя край Своге

   

Манолова организира втора среща за безопасността на пътя край Своге

Омбудсманът Мая Манолова организира втора работна среща във връзка с поетия ангажимент пред гражданите на Своге да съдейства за ясни гаранции от страна на отговорните институции за обезопасяване на път II-16 от републиканската пътна мрежа София – Мездра, в участъка гр. Нови Искър – с. Ребърково, съобщиха от Пресцентъра на Омбудсмана на Република България. Повече от 100 жители на Своге сезираха с подписка Манолова след тежкото пътнотранспортно произшествие в края на август, при което загинаха и пострадаха десетки хора. 
 
Гражданите настояват ресорните институции да поемат отговорност и да си свършат работата за предотвратяване на бъдещи инциденти на пътя край Своге.
 
Поканените да участват представители на министерствата на регионалното развитие и благоустройството, на вътрешните работи, на транспорта, информационните технологии и съобщенията, ръководството на Агенция „Пътна инфраструктура“ и на Община Своге, трябва да отчетат свършената от тях работа, както и да се набележат следващите стъпки, така че исканията на гражданите да бъдат удовлетворени. Сред тях бяха поставяне на мантинели, пътни знаци, орязване на растителността край пътя, подновяване на маркировката и др.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!