Обратно към категорията

Времето до края на м. ноември

   

Времето до края на м. ноемвриПрез следващите няколко дни времето ще ни напомни, че зимата е все по-близо. През уикенда ще бъде доста хладно. Средиземноморски циклон в неделя през нощта и в понеделник ще донесе превалявания и валежи от дъжд, на много места в страната, а в планините валежите ще са от сняг. Възможно е дъжд и сняг да превали на места в Северозападна България и по високите западни полета, показват средносрочните прогнози, представени в „Дарик кафе”.

 
Още от вторник обаче, с приближаването на нов средиземноморски циклон, времето ще се затопли, по-чувствително на изток. Отново ще има превалявания от дъжд на много места, но дневните температури ще се повишат значително. Затоплянето ще усетим още във вторник, но особено в сряда, четвъртък и петък термометрите ще достигнат до 12-14 градуса.
 
Без съществени валежи ще се задържи времето до края на следващата седмица. След 26 ноември отново е възможно да превали, но валежите вероятно ще са от дъжд. Така ще посрещнем декември със сравнително меко за сезона време.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Овладяха пожара над Котел с участие и на хеликоптер
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!