Обратно към категорията

Ученици от Ямбол се включват с инициативи в Седмицата на професионалните умения

   

Ученици от Ямбол се включват с инициативи в Седмицата на професионалните умения

Седмицата на професионалните умения започва днес с различни инициативи в цялата страна. Основните събитията през тези дни ще бъдат инициативите „Дни на отворени врати“, а акцент са възможностите за младите хора за обучение и кариера, които дава професионалното образование. До 25-и ноември ще бъдат организирани открити уроци, демонстрации, срещи на известни възпитаници на професионалните гимназии с ученици, състезания по професии с участието на ученици, родители и представители на бизнеса.
Професионалната гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии от Ямбол ще участва в Специализирано международна изложение в Пловдив със щанд „Лека промишленост“. В дефиле „Пространство за идеи“ ученици от специалност „Фризьорство“ ще покажат изработени от тях прически, а учениците от професия „Лаборант“ ще демонстрират „Предизвикателства в химичната  лаборатория“.
В Седмицата на професионалните умения с открити уроци ще се включат и учениците от Средно училище „Св. Паисий Хилендарски", с. Скалица, община Тунджа.
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!