Обратно към категорията

УЧЕНИЦИТЕ ОТ С. СОКОЛАРЦИ НЕ СА ОТИШЛИ НА УЧИЛИЩЕ ЗАРАДИ ЗАЛЕДЕН ПЪТ

   

УЧЕНИЦИТЕ ОТ С. СОКОЛАРЦИ НЕ СА ОТИШЛИ НА УЧИЛИЩЕ ЗАРАДИ ЗАЛЕДЕН ПЪТ

Пътищата от републиканската мрежа в област Сливен са проходими при зимни условия, съобщиха от областната администрация. По данни на Областното пътно управление, в община Котел е натрупана снежна покривка с дебелина 5-7 см, валежът продължава. Снегът в община Твърдица е до 3 см. Пътищата в планинските райони са заснежени и обработени. Настилката на автомагистрала "Тракия" е мокра, видимостта е добра, не са наложени ограничения заради зимната обстановка.
На територията на областта няма бедстващи или закъсали по пътищата хора, съобщиха от РД „Пожарна безопасност и защита на населението”. Регистриран е само един инцидент. На 18 декември е предизвикан пожар в коминното тяло на къща на ул.”Елисавета Багряна” в Сливен. Произшествието е ликвидирано своевременно. Изгорял е коминът, други материални щети не са причинени.
От община Котел информираха, че заради заледяване училищният автобус от с.Соколарци не е откарал учениците от селото на занятия в Котел. Проблемът е отстранен. Всички общински и републикански пътища са опесъчени.
Без ток са селищно образувание „Селището” в Сливен и село Голямо Чочовен. Екипи работят по авариите. В останалите населени места от областта има ток.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!