Обратно към категорията

Последни свободни места за посрещане на Нова година! Хотел Парк и Спа Марково ви очаква!

   

Последни свободни места за посрещане на Нова година! Хотел Парк и Спа Марково ви очаква!

промоционални празнични пакети
Магична гледка предлага в новогодишната нощ приказно кътче, разположено само на 2 км от града на седемте тепета. Всеки, избрал да посрещне новата 2019 година в Парк и СПА хотел Марково, ще може да наблюдава мащаба на зарята над един от най-старите градове в Европа - Пловдив. 
 
Специално за празниците, четиризвездният хотел изкушава и с ПРОМОЦИОНАЛНИ пакети за 3, 4 или 5 нощувки!

За отличната атмосфера и добро настроение на всички гости ще се погрижат Струнен квартет Mystic и DJ на 29 декември, хитовата изпълнителка на музикална компания „Пайнер” Анелия на 30 декември и изключителният комик Руслан Мъйнов, група Compact Voices, DJ и фокусник на 31 декември.

На 23 декември Ви очаква Графа

За Бъдни вечер (24 декември) сме подготвили празнична вечеря и с анимация за най-малките гости, коледно магическо шоу и посрещане на Дядо Коледа. Молим родителите да бъдат подготвени с коледни подаръци!

На Коледа наш гост ще бъде Глория!

Повече информация може да получите на телефон 0885 669 560
или 032/ 510 171 
 
Парк и СПА Хотел Марково дава възможност  да се насладите на спираща дъха панорамна гледка както към гр. Пловдив, така и към живописните склонове на Родопите. Гостите на комплекса се радват на хармонична почивка и успешни бизнес срещи – в условия, създадени с усещането за комфорт, лукс и внимание към детайла. Приоритет в политиката на Парк и СПА Хотел Марково, е безкомпромисно високото качество при  нивото на обслужване, подбора на използваните хранителни  продукти, предлаганата козметика и цялостното преживяване. В комфортна обстановка и стилен дизайн гостите се радват на магични Спа преживяния -  затова и хотелът е носител на престижната награда „Градски СПА хотел на годината“ - 2018-2019г.












Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

МЛАДИ МЪЖЕ СПАСИХА КУЧЕ ОТ УДАВЯНЕ И ОТКРИХА СТОПАНИТЕ МУ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!