Обратно към категорията

БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ: КОЛЕДА ЗА ВСИЧКИ

   

БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ: КОЛЕДА ЗА ВСИЧКИ

Под мотото „Коледа за всички“ група от 5 ентусиасти с различни професии организират благородна инициатива, с която да зарадват потребители на социални услуги в община „Тунджа“.
Както заяви Георги Тодоров- един от организаторите, тяхната цел е инициативата да има резултат, а именно да зарадват хората в неравностойно положение. 
В края на миналият месец те завързват якета около дърветата в гр. Ямбол, за да помогнат на бездомните да се стоплят във вечерите, които прекарват навън. Сега те набират средства и хранителни продукти, които да дарят на потребителите на Дом стари хора „Христо Ботев“, с. Болярско и Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Свети Франциск”, с. Веселиново. Освен с подаръци за тях, те ще отделят от времето си, за да разберат за тяхното ежедневие и с какво могат да им бъдат полезни не само по Коледа.
На 20 декември /четвъртък/ между 16.00 ч. и 19.00 ч. ентусиастите ще събират дарения под формата на хранителни продукти и пари до Минерална баня, а на 21 декември /петък/ ще посетят социалните институции, за да им ги предоставят. 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!