Обратно към категорията

Кметът на с. Писарево с подробности за изчезването на 17-годишната Екатерина

   

Кметът на с. Писарево с подробности за изчезването на 17-годишната Екатерина

17-годишната Екатерина Стоянова Георгиева, която бе обявена за общодържавно издирване по молба на майката си, била грабната от улицата посред бял ден от трима мургави младежи, които я напъхали в автомобил и отпрашили в неизвестна посока.
Това разкри пред „Монитор” кметът на село Писарево Ахмед Мустафов. Високата 160 см русокоса и синеока девойка е в неизвестност от 6 януари. Екатерина учила до преди няколко години в местното училище, после уж отишла в Горна Оряховица. Родителите ѝ са от племето на ромите – калайджии, пристигнали в Писарево от ямболските села. „Много свестни хора са, работят, с никого не се карат, най-голямата им дъщеря се омъжи и има вече две деца, Екатерина е хубаво, бяло момиче, интелигентно. Дано не й се е случило нещо лошо!“, каза още селският управник.
Информирани източници обаче твърдят, че преди две години тийнейджърката била дадена за съпруга на калайджия от община Твърдица, роднините му платили бабахак от над 40 000 лв.След време обаче двата рода се изпокарали и родителите на Катя си я прибрали обратно. Предполага се, че „отвличането“ е станало със съгласието на момичето, което след три месеца ще навърши пълнолетие.
От прокуратурата са образували досъдебно производство след като обявената за издирване не е била намерена на адреса на доскорошния си съжител, с когото нямат сключен граждански брак. От РУ „Полиция“- Сливен молят ако някой има информация за местоположението на момичето да се свърже с най-близкото поделение на МВР или на телефон 112.
 
Източник: monitor.bg









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!