Обратно към категорията

Община Сливен с идея за изграждане на карта на подземната инфраструктура на града

   

Община Сливен с идея за изграждане на карта на подземната инфраструктура на града

Община Сливен предлага проект за изграждане на специализирана карта на подземната инфраструктура на града. По този повод кметът Стефан Радев днес свика среща с представители на всички експлоатационни дружества, работещи на територията на Сливен.
 
Целта на този проект е общото сътрудничество за създаване на специализирани карти на подземните мрежи и съоръжения, като цялата информация да се въведе на едно място. В перспектива това ще облекчи гражданите и предприятията в евентуално тяхно проектиране, строителство или поддръжка.
 
„Надявам се да създадем успешен модел за обща работа, от който пример да почерпят и останалите общини“, изтъкна Стефан Радев.
 
До края на следващата седмица предстои създаването на работна група, която да изготви плана за работа. В него ще участват представители на общината и партньорите от „Водоснабдяване и канализация-Сливен“ ООД, ЕВН България, „Електроразпределение Юг“ ЕАД, „Българска телекомуникационна компания“ ЕАД, Регион Юг, „Топлофикация-Сливен“ ЕАД, „ГАЗТРЕЙД Сливен“ ЕООД, със съдействието на Служба по геодезия, картография и кадастър – Сливен.      









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Овладяха пожара над Котел с участие и на хеликоптер
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!