Обратно към категорията

БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ЗА РАК ПРЕДЛАГАТ БОЛНИЦИ

   

БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ЗА РАК ПРЕДЛАГАТ БОЛНИЦИ

Всяка година на 4 февруари отбелязваме Световния ден за борба с рака - единствената инициатива, която обединява целия свят.

Месец  на безплатни профилактични гинекологични прегледи за дамите обяви Онкологичният диспенсер в Бургас по повод Световния ден за борба с рака, който всяка година отбелязваме на 4 февруари. 
Инициативата започва на 4 февруари и ще приключи на 1 март. 
Прегледите ще се извършват от 11:00 ч. до 12:00 ч., в Гинекологичния кабинет  на Онкологичния център в Бургас срещу предварителни записвания. 
Седмица на отворените врати за безплатни прегледи и консултации от 4 до 8 февруари организират университетската болница „Свети Георги“ в Пловдив и Фондация „Спри рака“. Кампанията ще се проведе в две от клиниките на болницата: Клиниката по медицинска онкология и Клиниката по лъчелечение. 
Клиниките се намират в База 1 на първата университетска болница в Пловдив и ще посрещат желаещите да се включат в Седмицата на отворените врати без предварително записване: във времето от 10 до 12:00 ч. във втората сграда на Клиника по лъчелечение, и от 12:00 до 14:00 ч. в Клиника по медицинска онкология. 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!