Обратно към категорията

САМО ПРЕД 999: ГОВОРИ УВОЛНЕНИЯТ ПОЛИЦАЙ ОТ ВЕЛИНГРАД

   

САМО ПРЕД 999: ГОВОРИ УВОЛНЕНИЯТ ПОЛИЦАЙ ОТ ВЕЛИНГРАД

видео
Това с боя е постановка, която има за цел да ме уволнят. Опитите са не от вчера и днес. Не съм нанасял побой на служителя на бензиностанцията. Това зави пред 999 уволненият дисциплинарно полицай от Велинград Тодор Мавродиев. Той разказа, че с Китанов се познават от 6 декември м.г. След няколко разговора се стига до конфликт 10 дни по-късно, когато полицаят в работно време отива на бензиностанцията и влиза във физически сблъсък с Иван Китанов.
Виновен съм дотолкова, че се поддадох и отидох. След 6 позвънявания, на 7-то вдигнах и отидох. Поговорихме. Когато исках да тръгнем Китанов ме заплаши, че ще се обади на съпругата ми, за да й разкаже някакви неща“, разказа Мавродиев.
Говорителят на Окръжна прокуратура – Пазарджик Пламен Пантов каза за 999, че се очакват резултати от проверка на отдел „Вътрешна сигурност“. Към този момент все още се изясняват обстоятелствата, събират се доказателства и се анализират видеозаписите.
И двете страни в конфликта – Китанов и Мавродиев, обмислят да заведат дела един срещу друг.
Припомняме, че на 16 декември миналата година полицаят Тодор Мавродиев в работно време нападна служителя на бензиностанция във Велинград Иван Китанов. След като 999 първи излъчихме кадри и репортаж за инцидента, полицията и прокуратурата се самосезираха. След извършена вътрешна проверка, полицаят Мавродиев е уволнен дисциплинарно за уронване престижа на органите на реда.
Подробности вижте във видеото:














Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!