Обратно към категорията

Превозвачите са увеличили неправомерно цените на билетите за междуселищни линии в ямболско

   

От утре утре връщат старите цени на билетите за междуселищен транспорт в ямболско

Община Ямбол прекратява договорните отношения с превозвачите на междуселищните линии

Превозвачите са увеличили неправомерно и самоволно цените на билетите за междуселищни линии, гласи писмо от пресцентъра на Община Ямбол. Информацията е изпратена и до Община Тунджа. 
Считано от 1 май Община Ямбол прекратява договорните отношения с превозвачите, обслужващи автобусните линии от Републиканската и Областната транспортни схеми. До изпълнителите са изпратени предизвестия, съгласно условията по договорите. От там твърдят още, че общината е била информирана за новите цени с писмо от фирмите на 24 януари, но не си е давала съгласието. 
След сигнал от община Тунджа са извършени проверки от ДАИ и служители на Община Ямбол, като заради увеличените цени на билетите са съставени констативни протоколи и ще бъдат наложени санкции, съгласно все още действащите договори. 
Както вече ви информирахме, заради увеличението в цените на билетите, жителите от селата на Община Тунджа започнаха протестни подписки. В тази връзка ръководството на „Тунджа“ организира днес среща между кметовете и кметските наместници и превозвачите. На нея стана ясно, че от утре се очаква превозвачите да продават отново билети на старите цени. 
Още подробности очаквайте по-късно днес в специален репортаж.
 












Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#2 Петя Петрова 09.02.2019 09:35

Тотю Томов Томов - самият управител на "ТРАНСБУС 2000" ООД -Сливен, който е и шофиор,между Сливен-Ямбол НЕ ИЗДАВА БИЛЕТИ ! Трябва отпуск да си взема да ида в работното време на Общината да подам жалба. Или да осигуря рушвета на ДАИ ?!

 

 

#1 Страхил 06.02.2019 11:59

Защо 10 дни не е имало никаква реакция от общината?


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!