Обратно към категорията

2 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ОБИРДЖИИ РЕЦИДИВИСТИ

   

2 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ОБИРДЖИИ РЕЦИДИВИСТИ

Ефективно наказание от 2г. „лишаване от свобода“ ще търпи  Стефан А. затова, че на 19.01.2019 г. в гр.Сливен, в условието на опасен рецидив отнел мобилен телефон на стойност 271лв. от владението на мъж от същия град, с намерение противозаконно да присвои вещта, като употребил за това сила  – престъпление по чл.199 ал.І т.4 вр. с чл.198 ал.І от НК. 
Подсъдимият не е оспорил фактите и обстоятелствата по делото, признал е вината си и е приел Окръжен съд Сливен да му наложи ефективно наказание в размер на 2г., което ще бъде изтърпяно в затвор при първоначален „строг“ режим. 
Одобреното от съда споразумение има силата на влязла в законна сила осъдителна присъда и не подлежи на обжалване.
 
Ефективно наказание от 2г. „лишаване от свобода“ ще търпи и  Даниела С. от с.Караново Общ.Нова Загора затова, че на 14.10.2018г. в с.Асеновец Обл.Сливен, в условието на опасен рецидив отнела найлонова чанта с хранителни продукти на обща стойност 11лв. от владението на възрастна жена от селото, с намерение противозаконно да присвои вещите, като употребила за това сила  – престъпление по чл.199 ал.І т.4 вр. с чл.198 ал.І от НК. 
Подсъдимата не е оспорила фактите и обстоятелствата по делото, признала е вината си и е приела Окръжен съд Сливен да й наложи ефективно наказание в размер на 2г., което ще бъде изтърпяно в затвор при първоначален „строг“ режим. 
Одобреното от съда споразумение има силата на влязла в законна сила осъдителна присъда и не подлежи на обжалване.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!