Обратно към категорията

ПОЛИЦИЯТА РАЗКРИ РЕДИЦА КРАЖБИ. ЕДНА ВСЕ ОЩЕ СЕ РАЗСЛЕДВА

   

ПОЛИЦИЯТА РАЗКРИ РЕДИЦА КРАЖБИ. ЕДНА ВСЕ ОЩЕ СЕ РАЗСЛЕДВА

Домова кражба разкриха служители от РУ- Ямбол. Разследването започнало по сигнал на 20-годишен мъж, че през месец октомври от жилището му в областния град е извършена кражба на лаптоп на стойност около 900 лева. В хода на проведените оперативно-издирвателни действия е установена съпричастността към посегателството на 29-годишен местен жител. Инкриминираната вещ е върната на собственика. Работата по случая продължава.
 
Служители на РУ – Ямбол са установили непълнолетен младеж отнел 500 лева от частен дом областния град. Преди няколко дни възрастен жител на града подал сигнал в полицията за констатираната кражба. В резултат на предприетите бързи оперативно-издирвателни действия  е изяснена съпричастността към деянието на непълнолетен местен жител.  Част от парите обект на посегателството са върнати на собственика. Работата по случая продължава съвместно с инспектор детска педагогическа стая при РУ – Ямбол.
 
Кражба от частен имот в града разследват ямболски полицаи. По данни на заявителя в жилището е проникнато през незаключена врата, в периода от 10 до 13 февруари и са отнети два телевизора. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.
 
Стралджански полицаи разкриха кражба на мобилен телефон. Вечерта на 13 февруари 19-годишен жител на града  подал сигнал в полицията, че телефонът му е бил откраднат докато пребивавал в търговски обект. В резултат на проведените незабавни издирвателни действия на място е установен и задържан 43-годишен мъж, съпричастен към деянието. Мобилното устройство, обект на посегателството е върнато на собственика по надлежен ред. Работа по случая продължава. 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!