Обратно към категорията

Станислав Стоянов сяда на депутатското място на Цветанов

   

Станислав Стоянов сяда на депутатското място на Цветанов

Станислав Стоянов става народен представител от ГЕРБ на мястото на Цветан Цветанов. Решението на Централната избирателна комисия (ЦИК) предстои да бъде обнародвано в Държавен вестник, съобщиха от Комисията.
На свое заседание от 30 март Централната избирателна комисия взе това решение на основа на получено писмо от Народното събрание, в което Комисията е уведомена за предсрочно прекратените пълномощия на Цветан Цветанов като народен представител от Четвърти изборен район - Великотърновски.
45-годишният Станислав Стоянов Иванов по професия е икономист. Той е бил народен представител в 42-то и 41-то Народно събрание.
 
Първоначално беше съобщено, че 27-годишният треньор по мотокрос Георги Недев трябва да заеме депутатското място на Цветанов. Той е следващият в листата на ГЕРБ от Велико Търново от последните избори. В момента Георги Недев е най-младият общински съветник във Великотърновския общински съвет. Шеф е на младежкия ГЕРБ в града. Недев беше на 24 години, когато попадна в листата за народни представители и се превърна във феномена 11/11.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Състоянието на малкия Виктор от Кабиле значително се подобрява
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!