Обратно към категорията

Трима загинаха, мъж и дете в болница след катастрофа на сливенски автомобил

   

Трима загинаха, мъж и дете в болница след катастрофа на сливенски автомобил

Тежък пътен инцидент с лек автомобил със сливенска регистрация е станал на 31 март вечерта в района на 89-ти километър от АМ "Тракия" край Пазарджик.
По първоначални данни водачът е шофирал с несъобразена скорост в ремонтирания участък, загубил е управлението над автомобила, той е преминал през сигналните бализи в насрещното платно, което е в ремонт. В резултат на това автомобилът е паднал от моста в коритото на река Елшишка и се е самозапалил. 
Сигналът за инцидента е получен около 21.40 часа на 31 март. Към мястото незабавно са насочени екипи на сектор "Пътна полиция", аварийно-спасителен екип на РСПБЗН-Пазарджик, две линейки на "Спешна помощ", служители на "Автомагистрали " АД. 
По данни от служителите пристигнали първи на местопроизшествието в автомобила са пътували пет човека. Трима от тях са загинали, а мъж и малко момиченце са транспортирани в болницата в Пазарджик с различни травми и наранявания. Пожарът е бил доста опасен, тъй като в района наблизо има няколко бензиностанции. Но е овладян от пожарникарите. Работата по изясняване на случая продължава, предстои да се извърши оглед.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!