Обратно към категорията

Засилени проверки за скоростта на пътя

   

Засилени проверки за скоростта на пътя

От днес до 7 април Пътна полиция ще извършва завишен контрол по спазване на ограниченията на скоростта. Операцията се провежда по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция TISPOL и аналогични действия ще се проведат в цяла Европа. Целта е да се обърне внимание на факта, че високата скорост е една от основните причини за възникване на тежки пътни инциденти с голям брой жертви и ранени.
В рамките на операцията ще се проведе акция „24 часа скорост”. Тя ще стартира от  06,00 часа на 2 април до 06,00 часа на 3 април. В рамките на едно денонощие ще се извършат интензивни проверки за скорост. Ще се осъществява контрол в населените места, главните пътища и автомагистрали, както и по второкласни и общински пътища. 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#2 образ безподобен 02.04.2019 05:55

Винаги съм си задавал същия въпрос в такива случаи. Между другото, и аз се изненадах малко от поста с името "Страхил". Не ти беше в стила. Но пък това си е рискът на "живото предаване" без регистрация и администратор.

 

 

#1 Страхил 01.04.2019 11:09

"От днес до 7 април Пътна полиция ще извършва завишен контрол по спазване на ограниченията на скоростта." И защо точно от днес? Вчера някаква друга работа ли имаха? Апропо, някакъв педал е писал от мое име под статията за закриване на родилното отделение в Ямболската болница.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!