Обратно към категорията

Пожарникари спасиха жена, паднала в канал

   

ожарникари спасиха жена, паднала в канал

Пожарникари са спасили 51-годишна жена, паднала в канал в град Нова Загора. Това съобщиха от ОДМВР - Сливен.
Инцидентът е станал около 16.30 часа на 1 април.
51-годишна жена е паднала в канал на улица „Никола Койчев“. Сигналът е подаден в 16.47 от граждани, които са чули виковете ѝ за помощ. На място е изпратен екип от трима служители на РСПБЗН - Нова Загора, които са извадили жената и са я предали на екипа на ЦСМП - Нова Загора за оказване на медицинска помощ.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#4 Страхил 03.04.2019 14:03

Преди време наистина ми изтриха няколко коментара, но явно се убедиха, че съм изключително добронамерен към екипа. Един по-сериозен подбор на новините, би повишил броя на коментарите.

 

 

#3 образ безподобен 03.04.2019 13:24

Интересно как не те блокират. Преди време, когато започнах да ги ям за некомпетентността и ограничеността им като "журналисти", постоянно ми блокираха достъпа до коментарите :). Сигурно са пораснали. Но едва ли са поумнели:).


#2 Страхил 02.04.2019 11:19

Всъщност, пошегувах се. Ясно е, че никой от вас не е чел нещо от Ярослав Хашек, но поне за Швейк сте чували. Да не вземете да се обидите! Усмихнат емотикон.

 

 

#1 Страхил 02.04.2019 11:07

Не зная кой ви е чорбаджията, но когато страната кипи от скандали, вие да ни занимавате с такива новини, е много, много жалко. Бих се радвал, ако някой от редакцията е чел Хашек и особено му е харесал периодът в който той е редактор на списанието "Светът на животните". Тогава, поради липса на новини, той си измисля разни животни.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ден на отворените врати в ОДМВР – Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!