Обратно към категорията

ФК "Ботев" - Болярово пусна само един гол на "Ямбол 1915"

   

ФК "Ботев" - Болярово пусна само един гол на "Ямбол 1915"

Следващите битки от футболните първенства за деца, юноши и мъже от областните групи на Ямбол и Сливен са на 6 и 7 април
 
Само един гол успя да измъкне футболният отбор на "Ямбол-1915" от тима на Болярово по време на последния си мач от областното първенство на А група. 
Тази събота, 6 април, Ямбол почива, на 13 април ще гостува на петия във временното класиране - „Тракиец“ Кукорево. 
На 6 април отборът на Кукорево ще гостува на "Ботев" в Болярово, Стралджа пък е гост в Елхово, „Бенковски“- Зимница - на „Искра“ - Симеоново. Вторият в досегашната ранглиста – отборът на „Червена звезда“ – Каменец ще излезе на 6 април на терена в Межда срещу местния футболен отбор. На 7 април „Христо Ботев“ Генерал Инзово ще е домакин на „Спортист“-Роза. Мачовете са с начален час 17.
В същия час на 7 април ще започнат мачовете от 18-ия кръг на селската Б група в Иречеково, Войника, Бояново и Скалица. На 6 април от 14.30 часа ще се играят мачовете във Воденичане и Меден кладенец. Временната класация в селската Б група засега се води от Войника и Иречеково. Двата тима имат само 1 точка разлика. В неделя Войника ще е домакин на третия в класацията – отбора на Тенево, Иречеково посреща отбора на Кабиле, който на този етап е на 11-то място.  
В Сливен лидери в областното футболно първенство продължава да бъдат сливенските "Червени Войводи" и „Аполон“. В предния кръг те направо си починаха в мачовете срещу последните в класацията. Войводите имат резултат 7:1 срещу тима на Бяла паланка, „Аполон“ завърши с 6:0 мача си с Младово. На 6 април от 16 часа „Аполон“ посреща отбора на Кортен, а войводите ще гостуват на Самуилово на 7 април от 14 часа. „Тунджа-2009“ – Мечкарево излиза на стадиона в Младово срещу местния тим на 6 април, Бяла паланка ще е гост на Твърдица в неделя от 16 часа.
В събота от 10.30 часа са и мачовете от 11 кръг между юношите младша възраст от първенството Сливен – Ямбол. За "Ямбол - 2004" предстои труден мач, тъй като на 6 април ще гостува на първенеца "Сливен 2000". Юношеският футболен отбор на Стралджа, който в момента е трети във временното класиране, ще е домакин на другия сливенски отбор – „Хаджи Димитър“, който пък е втори. "Ямбол- 1915" посреща "Балкан Твърдица". 
Следващите мачове от детската междуобластна група Ямбол-Сливен ще са в неделя. В Ямбол от 10.30 детският отбор на "Ямбол-1915" ще посрещне втория във временното класиране - тима на Тенево, а отбор 2 на „Ямбол-2004“ ще е домакин на „Бенковски“-Зимница. От 12 часа същия ден пак в Ямбол започва мачът между детски отбор 1 на „Ямбол-2004“ и Стралджа. Единият детски отбор на Сливен-2000, който и не пуска първото място от временната класация засега, ще е домакин на Лозенец, другият ще гостува на отбора на Елхово.  









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!