Обратно към категорията

Над 10 000 нарушители при акцията „24 часа контрол на скоростта“

   

Над 10 000 нарушители при акцията „24 часа контрол на скоростта“

Над 10 000 нарушители са констатирани в цялата страна при полицейската акция "24 часа контрол на скоростта". Повече от половината случаи на превишена скорост са засечени от камерите, популярни като "триноги". Като резултат от засилените проверки от полицията отчетоха по-малко произшествия на пътя. За акцията МВР извади на пътя над 150 камери и близо 300 полицаи в цялата страна. Засечените нарушения са с над 2000 повече в сравнение с миналата година. В София и Велико Търново са регистрирани най-много случаи на превишена скорост. А най-малко - в областите Монтана и Ямбол.
Броени дни преди акция "Скорост", камера на магистрала "Люлин" засякла шофьор да се движи с 277 км/ч. Все още не се знае дали друг нарушител е "подобрил" опасния рекорд в рамките на операцията. Установени са обаче 50 водача, които са превишили позволената скорост в населените места с над 50 километра в час.
"Пътна полиция" има амбицията да осигури още камери за по-добър контрол.
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Страхил 03.04.2019 13:56

Похвално, но защо само 24 часа? А аз преди два часа забелязах група "нарушители", които вместо да подновяват маркировката на пешеходните пътеки, боядисваха с наситена синя боя т.н. "синя зона". Приоритет би трябвало да бъде безопасността на пешеходците.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!