Обратно към категорията

Поредна нарколаборатория разкриха в Сливен

   

Поредна нарколаборатория разкриха в Сливен

Поредна нарколаборатория разкриха криминалисти на РУ-Сливен в хода на специализирана операция по установяване и задържане на лица, занимаващи се с производство и разпространение на наркотици. Рано сутринта на 3 април полицейските служители, съвместно с Тактическото звено за бързи действия към ОДМВР-Сливен, влизат в частен имот в сливенския квартал „Комлука“. На място е установен криминално проявеният Щ.Х. на 41 години. При извършване на процесуално-следствените действия в къщата е намерена обособена лаборатория за производство на синтетични наркотици. Иззети са 9 пликчета, съдържащи амфетамин, найлонов плик с метамфетамин, прекурсори, съдове, предмети, различни бутилки с течности и вещества, имащи отношение към извършваната престъпна дейност. 
Щ.Х. е отведен в РУ-Сливен и задържани за 24 часа. Той е осъждан за заплаха на длъжностно лице, в ход са дела за трафик на хора и хулиганство. 
За случая е уведомена Окръжна прокуратура-Сливен. Образувано е досъдебно производство. 
От началото на 2019 година на територията на ОДМВР-Сливен са разкрити 2 нарколаборатории за производство за синтетични наркотици и 3 за марихуана. 
Операциите по противодействие на разпространението на наркотици продължават. Осъществява се засилена патрулна дейност по направление „Наркотици“ за установяване на лица, занимаващи се с разпространение и притежание на наркотични вещества. Контролът в районите на учебните заведения е ежедневен.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!