Обратно към категорията

ДЕЛОТО ЗА НАПАДЕНИЕ НА ТАКСИМЕТРОВИЯ ШОФЬОР ВЛИЗА В СЪДА

   

ДЕЛОТО ЗА НАПАДЕНИЕ НА ТАКСИМЕТРОВИЯ ШОФЬОР ВЛИЗА В СЪДА

Окръжният съд в Ямбол е насрочил за 11 април 2019г. делото за нападение на таксиметровия шофьор Апостол Вълчев. След няколко отлагания в четвъртък от 9:30 часа се очаква да се състои съдебното заседание.
Приятели и колеги на Апостол се организират в негова подкрепа и в същия час ще са пред сградата на съда. 
Припомняме, че на 11 декември 2017г. 31-годишният таксиметров водач се отзовал на обаждане за клиенти в района на село Дражево. Там е бил причакан от въоръжени с въздушна пушка, газов пистолет и ножове двама младежи на по 18 и 14 години. „Те направиха опит да го убият като целта им е била да отнемат парите от оборота. С тях по-малкият Костадин Стоянов имал намерение да си купи самолетен билет до Лондон, за да отиде при майка си”, спомнят си колеги на Апостол.
Извършителите на престъплението бяха задържани няколко часа по-късно на бензиностанция по АМ „Тракия“, след като потърсили по телефона съдействие от треньора си по бокс в ямболското спортно училище Ангел Димов.
Оказа се, че стрелецът е 14-годишният Костадин, а негов съучастник е 18-годишният Симеон Димитров. Месец по-късно Костадин бе пуснат на свобода под надзора на детската педагогическа стая, а Симеон е с подписка.
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!