Обратно към категорията

ФК "Искра" - Симеоново стана втори, Каменец се предаде на Межда

   

ФК "Искра" - Симеоново стана втори, Каменец се предаде на Межда

Отборът на „Искра-Симеоново“ се изкачи до второто място във временното класиране, след мачовете от 15-ия кръг в областната за Ямбол А група. Тогава Симеоново игра срещу последния в класацията – „Бенковски“ Зимница, победата с 9:2 беше напълно очаквана. Изненадата дойде от мача между Каменец и Межда. "Червените звезди" от Каменец определено подцениха домакините си и загубиха с 1:3. Това е втора загуба за Каменец от началото на първенството и четвърта победа за тима на Межда. 
Победи в миналия кръг отбелязаха и отборите на Генерал Инзово срещу Роза, на Елхово срещу Стралджа и на Кукорево срещу Болярово. 
В събота мачове от областната А група ще се играят на терените в Зимница, Каменец, Стралджа и Кукорево, в неделя „Спортист“ Роза посреща отбора на Межда. 
Обрат има и в селската Б група. Войника се смъкна на второто място след загуба с 2:3 от "Тунджа"-Тенево. Временната класация в момента се води от тима на Иречеково, който записа поредна победа в миналия кръг – 5:3 срещу отбора на Кабиле. С победи от миналия кръг се поздравиха и футболистите на Воденичане срещу Безмер, тимът на Чарган срещу Меден кладенец и Бояново срещу Хаджидимитрово. Мачът между Скалица и Победа приключи на равно с 2:2. 
Следващите срещи са в събота и неделя. Те ще се играят на стадионите в Победа, Хаджидимитрово, Тенево, Чарган, Безмер и Кабиле. 
Драма имаше и в 12 кръг на първенството между децата от междуобластната група Ямбол-Сливен. 30:0 завърши мачът между първия отбор на "Сливен 2000" срещу „Балкан“ Лозенец. Победи записаха и двата отбора на "Ямбол 2004" - с 12:1 срещу Лозенец и с 6:2 срещу Стралджа. С един-единствен гол, но все пак с победа, завършиха мачовете за детските отбори на Елхово и Тенево съответно срещу втория отбор на "Сливен 2000" и тима на "Ямбол 1915".
При юношите отборът на Стралджа удържа на футболните нападения от ФК „Хаджи Димитър“ Сливен и мачът между двата отбора приключи на равно с 3:3. Първи равен резултат за сезона записа отборът на Твърдица, след като завърши с 4:4 срещу юношеския тим на "Ямбол 1915". 4:0 е резултатът от мача между юношеските отбори на „Сливен 2000“ и „Ямбол-2004“.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Продължава облагородяването на Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!