Обратно към категорията

ЩЕ ОСТАНАТ ЛИ СЕЛАТА БЕЗ ТРАНСПОРТ ОТ 1 МАЙ?

   

ЩЕ ОСТАНАТ ЛИ СЕЛАТА БЕЗ ТРАНСПОРТ ОТ 1 МАЙ?

видео
На 1 май изтичат договорите за междуселски транспорт. До това се стигна след решение на община Ямбол. От началото на следващия месец за линиите между селата ще отговаря община Тунджа. На този етап се очаква съгласуване на разписанията и линиите в градската община, което веднъж вече е отказано. То се изисква от Областната управа, за да се  събере транспортната комисия за утвърждаване на схемата за превози. 
И докато траят тромавите административни процедури, времето минава. А дали това създава реална опасност селата да останат без транспорт от 1 май? От община Тунджа се надяват да няма прекъсване на услугата, но всичко зависи от действията на Ямболската община.
Очаква се от началото на май настоящите изпълнители на линиите да продължат до обявяването на конкурс. В условията му ще бъдат заложени промени както на разписанията, така и в цените.











Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#2 ненко 12.04.2019 05:47

реално няма истинска нужда от селски транспорт, при наличие на толкова много лични автомобили и нелегални "таксита"

 

 

#1 Възмутен селянин 10.04.2019 10:09

Според мен лично кметовете на двете общини не стават за нищо друго освен да крадат. Минаха над 5 месеца от както общ. Ямбол прехвърли линиите на общ. Тунджа- и от тогава нищо не се е напрвило. Само далавери са им в главата и на двамата кметове. Бог забавя,но не забравя.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!