Обратно към категорията

ОПЕРАТОР НА 999 ПОСТРАДА ПРИ СБЛЪСЪЦИТЕ МЕЖДУ ЖАНДАРМЕРИЯ И ПРОТЕСТИРАЩИ В ГАБРОВО

   

ОПЕРАТОР НА 999 ПОСТРАДА ПРИ СБЛЪСЪЦИТЕ МЕЖДУ ЖАНДАРМЕРИЯ И ПРОТЕСТИРАЩИ В ГАБРОВО

видео
Операторът на радио и ТВ 999 Д. Стефанов бе ранен при протестите в Габрово. В момента се намира в спешния център на града. Над 3 часа Даниел Стефанов и Веселин Цветанов предаваха на живо случващото се в Габрово.
999 бе единствената медия останала до гражданите, въпреки ескалацията на напрежението. Леко пострадал е и репортетът ни Веселин Цветанов.
Габрово е под полицейска блокада. Всички подстъпи - входове и изходи на града, са блокирани от полиция. Пътуващите към града биват проверявани и ако нямат настоящ или постоянен адрес на територията на Габрово, биват отклонявани по обходни маршрути.
 
По-рано днес хиляди хора се събраха в центъра, за да протестират срещу трима роми, които пребиха продавач в магазин.Пострадалият служител, когото задържаните мъже нападнаха и биха, призова за спокойствие. 
 
На място пристигна и вицепремиерът Томислав Дончев.
 
Гражданският протест потегли от центъра на Габрово към къщите на ромите, но бяха спряни от специализирани полицейски сили. 
 
Има и арестувани. 


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Каргонлия 12.04.2019 09:46

Тоя Томислав Дончев колко приказки изприказва, все сладки иначе, накрая пак нищо няма да направят. Нито той, нито герберската банда около него. Знаят, че циганите са им основни гласоподаватели и няма да позволят и косъмче да падне от главата им. То така вече три десетилетия. Ама да станем веднъж и да ги изметем ние - обикновените граждани! И циганите, и политиците, и органите на реда, които ги пазят от народната "любов" - всички под ножа. Стига с тая толерастия!


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!