Обратно към категорията

БЪРЗО И МОДЕРНО ОНЛАЙН ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ И ТАКСИ В СТРАЛДЖА

   

БЪРЗО И МОДЕРНО ОНЛАЙН ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ И ТАКСИ В СТРАЛДЖА

От днес местните данъци и такси в Стралджа вече могат да се плащат много лесно и бързо в касите на ИЗИПЕЙ и през интернет системата ИПЕЙ. Плащането се извършва само със съобщаване на ЕГН-то на физическите лица или БУЛСТАТ-а на фирмите. Интернет плащането става след регистрация в сайта ИПЕЙ и следване на всички указателни стъпки в него. Регистрацията в ИПЕЙ е еднократна. ИПЕЙ има версия и на английски език, така че може да се ползват без проблем от чужденци. По новия начин гражданите плащат без да носят печатните съобщения. Не е нужно да попълват каквито и да са документи или да звънят в общината и да търсят предварителна информация за дължими суми. Информацията за целия данък излиза веднага след съобщаване на ЕГН-то или БУЛСТАТ и може да се плаща веднага. Електронните плащания подпомагат и шофьорите. Всеки един автомобил с регистрация в община Стралджа може да мине на годишен технически преглед веднага, след като данъците му бъдат заплатени автоматично някъде в страната или чужбина.
Новата услуга чрез автоматично разплащане на данъците ще улесни неимоверно гражданите. Тя е полезна най-вече на живеещите извън общината, пести време, нерви и пари.
С онлайн плащането Община Стралджа разширява услугите си и улеснява гражданите с бързо и модерно обслужване . Нововъведението е по решение на Кмета на общината Атанас Киров.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!