Обратно към категорията

Художници преобразиха Су-25 за Деня на авиацията и космонавтиката

   

 Художници преобразиха Су-25 за Деня на авиацията и космонавтиката+снимки

Младите художници Даниел Дубаров и Николай Димитров, с които община „Тунджа“ реализира поредица от творчески проекти в населените места преобразиха по уникален и неповторим начин облика на един от самолетите в Авиобаза Безмер.
С велопоход, посветен на Международния ден на авиацията и космонавтиката 12 април и на Деня на „Тунджа”, бе поставено началото на програмата за Празника на община „Тунджа” – 22 април. Организатори са община „Тунджа“ и Авиобаза Безмер.
    Във велопохода се включиха представители на Математическа гимназия „Атанас Радев“, Основно училище „Св. Паисий Хилендарски“, с. Роза и велоклуб „Сокол“. Стартът бе даден пред Математическата гимназия, след което участниците се отправиха към авиобазата.
    По традиция на 12 април- Международен ден на авиацията и космонавтиката, Авиобаза Безмер, организира ден на отворени врати. Всички велосипедисти, гости от с. Болярско и посетители имаха възможност да разгледат самолетите и военната техника от близо и да се запознаят с работата на пилотите.
    Най-интересна за посетителите бе гледката на изрисуваният от художниците Даниел Дубаров и Николай Димитров самолет Су-25, който е на въоръжение в Българската армия и участва в летателната подготовка.
    Финалът беше пред административната сграда на община „Тунджа”, където на участниците бяха връчени плакети.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Зевзеци в Новозагорско село: Ако Байдън дойде и хоро ще му изиграем
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!