Обратно към категорията

ФК Стралджа се изкачи на 3-то място след оспорван мач с Болярово

   

ФК Стралджа се изкачи на 3-то място след оспорван мач с Болярово

Мъжкият отбор на Стралджа отново се изкачи на трета позиция във временното класиране след мачовете от 16-ия кръг в областната за Ямбол А група. Поредната, 9-та поред, победа от началото на шампионата за Стралджа дойде след оспорван мач с тима на Болярово. В крайна сметка стралджанци надделяха с 3:2. В момента те имат 29 точки. 
Толкова е и досегашният резултат на мъжките отбори на Елхово и „Искра“- Симеоново и нищо чудно след мачовете тази събота и неделя да има ново разместване сред първенците в областната А група. 
На 20 април Стралджа гостува на сегашния лидер „Ямбол 1915“, който има превес от 10 точки над подгласниците си за момента. Отборът на Болярово в събота от 17 часа ще е домакин на „Червена звезда“ – Каменец. Тимът на Елхово посреща „Спортист“ – Роза на Лазаровден, а футболен клуб Межда ще е домакин на „Бенковски“ – Зимница.
На 21 април – Цветница, освен с общинския празник на хармонията и красотата, гостите на Генерал Инзово могат да се забавляват и с мача между местния футболен клуб „Христо Ботев“ и гостуващия „Искра“- Симеоново. 
В селската Б група при мъжете временната класация продължава да се оглавява от „Ударник“- Иречеково, който и в последния 19 кръг се поздрави с победа. Този път с 3:2 над отбора на Безмер. „Бакаджик“- Войника се поокопити след загубата от „Тунджа“ – Тенево, но последващата му победа над отбора на Хаджидимитрово с 4:1 не му помогна кой знае колко. Остава на второ място във временното класиране, макар и с 2 точки разлика от Иречеково. В спорта винаги са възможни изненади, но поне тази събота и неделя не ги очакваме специално за Иречеково, които ще бъдат домакини на Цветница на последния в класацията – отборът на Чарган, Войника в същия час ще посрещне футболен клуб „Индже“ – Победа, които засега имат само 6, но все пак победи, в това число и срещу Тенево, а в домакинския си мач с Войника в 7 кръг записаха равен 1:1. 
На Цветница в неделя мачове ще се играят и на стадионите във Воденичане, Меден кладенец и Бояново, а на Лазаровден, в събота, отборът на Бояджик ще е домакин на Безмер. 
При децата ФК"Тунджа-2006" – Тенево продължава да изостава с 1 точка от първи тим на „Сливен 2000“. В неделя те ще се сблъскат един срещу друг на сливенски терен. Отборите на Лозенец и Зимница продължават да допускат безброй голове в своите врати. В 10.30 в неделя те ще гостуват съответно на третия и четвъртия във временната класация „Ямбол-2004“ и Стралджа. Другите мачове при юношите в неделя са между вторите, по-слаби, отбори на „Ямбол-2004“ и „Сливен 2000“, по-силна драма се очаква при мача между Елхово и ФК"Ямбол-1915", който ще се играе на ямболски терен също от 10.30. 
Срещите при юношите от първенството в междуобластната група Сливен-Ямбол ще са на Лазаровден от 10.30. „Балкан“-Твърдица тогава посреща „Ямбол 2004“, Стралджа ще е домакин на „Сливен 2000“, а „Хаджи Димитър“ – Сливен – на „Ямбол 1915“.   
В неделя от 14 часа се очаква оспорван мач на сливенски терен между водачите в областното първенство на Сливен сред мъжете. Тогава  „Червените войводи“ ще гостуват на „Аполон“ – Сливен. „Бяла паланка“ посреща Самуилово, а в събота са мачовете между Младово и Кортен и Мечкарево-Твърдица.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!