Обратно към категорията

Празничните прояви в община Тунджа на 17 април

   

Празничните прояви в община Тунджа на 17 април

Продължават празниците в Община Тунджа по повод Деня на общината – 22 април. На 17 април от 10.30 часа в читалището в село Кукорево децата от Кукорево, Окоп и Победа ще гледат „Карлсон, който живее на покрива“. Спектакълът на столичния частен куклен театър „Карлсон“ е една от оценените като най-добри постановки от журито на тазгодишния национален фестивал „Михаил Лъкатник“, който ямболският куклен театър „Георги Митев“ провежда тази седмица. Драматургията е на Наталия Дукова, режисурата и сценографията - на Мария Банова, музиката е на единия от създателите на рок-група P.I.F. - Димо Стоянов, а с куклите играят създателите на театър „Карлсон“ - Милена Мавродинова и Неделчо Неделчев. 
Читалището в Бояджик пък ще бъде домакин тази вечер на самодейната театрална група при читалище „Светлина“ с. Безмер, която ще представи своята драматизация на „Приключения опасни със герои сладкогласни“ по Недялко Йорданов.
Поетите Таня Хаджидимитрова, Тенко Тенев, Калинка Косева ще гостуват от 11 часа в село Коневец. 
Училището в Тенево ще събере деца от Тенево и Кукорево на поредното издание на Общинската детска асамблея „Тунджа” – творчество и красота”. 
А от 16 часа в залата на община Тунджа на площад „Освобождение“ в Ямбол ще бъдат тържествено връчени стипендиите на ученици и студенти от общината с високи постижения в образованието, спорта и културата.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!