Обратно към категорията

ОПРЕДЕЛИХА СЪСТАВА НА ИЗБИРАТЕЛНИТЕ КОМИСИИ В БОЛЯРОВО

   

ОПРЕДЕЛИХА СЪСТАВА НА ИЗБИРАТЕЛНИТЕ КОМИСИИ В БОЛЯРОВО

Първите консултации за определяне на секционните избирателни комисии в община Болярово приключиха успешно
На 17 април 2019 година кметът на община Болярово Христо Христов проведе консултациите за определяне съставите на секционните избирателни комисии в община Болярово за изборите за членове на Европейския парламент, които ще се проведат на 26 май 2019 година. На консултациите присъства и секретарят на общината Мария Чанева и служителят в отдел ГРАО Димитрина Георгиева.
За срещата бяха поканени представители на парламентарно представените партии и коалиции и на партии и коалиции от партии, които имат членове на Европейския парламент, но не са парламентарно представени. 
На консултациите от поканените партии и коалиции: ПП ГЕРБ, БСП за България, Коалиция Обединени патриоти, ДПС, Коалиция Реформаторски блок, Коалиция и Партия ВОЛЯ, не присъстваха само упълномощени представител на България без цензура и Реформаторски блок. Но те бяха дали писменото си съгласие, техните членове да бъдат разпределени на останалите свободни места по СИК. 
Присъствалите представители на политическите сили се споразумяха за състава на секционните избирателни комисии в общината и разпределението на местата в тях според полагащия им се брой.
Кметът на община Болярово помоли да бъдат изпратени от всички политически сили конкретните поименни предложения до началото на другата седмица, за да може общината да ги подаде в срок – до 25 април 2019 година. Той благодари на всички присъстващи за успешната работа и постигането на разбирателство и пожела така да остане и в предстоящата кампания и деня на изборите.
Пресцентър









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ицо Хазарта пред 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!