Обратно към категорията

ПРИКЛЮЧИХА СРЕЩИТЕ НА ПОЛИЦИЯТА С МЕСТНИ КМЕТОВЕ В ОБЩИНА СЛИВЕН

   

ПРИКЛЮЧИХА СРЕЩИТЕ НА ПОЛИЦИЯТА С МЕСТНИ КМЕТОВЕ В ОБЩИНА СЛИВЕН

Днес се проведоха последните срещи на началника на Районното управление в Сливен с кметовете на населените места в общината. В рамките на десет дни главен инспектор Димитър Кикьов се срещна и разговаря с представители на местната власт по въпроси, касаещи сигурността, обществения ред и опазване на селскостопанската продукция в региона. 
Днешните срещи с кметовете на селата Бяла и Стара река  са последните от предвидените в графика, изготвен в края на месец март  на работно съвещание при директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков. 
Темите засягат съвместните действия на полиция и местна власт при решаване на вече възникнали проблеми и определяне на конкретни превантивни стъпки за подобряване сигурността в селските райони. Взимат се предвид конкретните особености на района и специфичните нужди. Някои от приетите мерки са ежедневно наблюдение и контрол на приходящите лица, на тези със склонност към извършване на противоправни деяния, движението на автомобили и превозни средства с животинска тяга. Максимално прилагане на правомощията на кметовете, което би гарантирало сигурността и спокойствието а хората, както и бързото разрешаване на вече възникнал проблем. Не на последно място беше обсъдена и необходимостта от наблюдение и специално отношение към самотно живеещите хора в селата. 
Обсъдиха се съвместните действия по осигуряване на добър обществен ред при провеждане на предстоящите избори за европарламент. 
В срещите взеха участие началниците на участъци „Запад” и „Петолъчка”, както и полицейските инспектори, отговарящи за съответните села. 
За утре е предвидена среща при кмета на община Сливен Стефан Радев, на която да се обобщят резултатите.  









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ден на отворените врати в ОДМВР – Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!