Обратно към категорията

Великденската почивка не отменя мачовете от областните футболни първенства

   

Великденската почивка не отменя мачовете от областните футболни първенства

В петък, 26 април, от 14.30 ч. на ямболския стадион ще се играе мачът между детските отбори на "Ямбол-1915" и "Ямбол-2004" от първенството на междуобластната детска група Ямбол-Сливен. Вторият отбор на "Ямбол-2004" същия ден гостува на Елхово, тимът на Тенево ще е домакин на Стралджа. В събота в 9.30 детският отбор на Зимница посреща „Балкан“ –Лозенец, а в неделя от 10.30 часа е мачът между двата детски отбора на "Сливен-2000".
Продължават мачовете и от областните футболни групи. Водач там продължава да е отборът на "Ямбол-1915", с равен резултат от 32 точки са отборите на Симеоново и Елхово. 
В събота и неделя ще се играят срещите от 18-ия кръг на А група в Ямбол. На 27 април отборът на Межда гостува на Симеоново, отборът на Зимница посреща Елхово, ФК "Червена звезда" – Каменец ще е домакин на лидера във временното класиране "Ямбол-1915", а Стралджа – на "Тракиец" – Кукорево. На самия Великден отборът на Болярово ще е гост на „Спортист“-Роза. Мачовете започват от 17 часа. 
В селската Б група също няма да прекъснат мачовете си на Великден. В събота Войника гостува на Скалица, а Кабиле - на Безмер от 14.30, час и половина по-рано започва мачът между отборите на Хаджидимитрово и Воденичане. От 17 часа са мачовете между Чарган - Бояджик и Победа – Меден кладенец. В неделя Тенево е домакин на Иречеково, а началото на мача е в 17 часа. 
Лидерските позиции в селската Б трупа на Ямбол продължават да държат Войника, Иречеково и Тенево, като разликата на Войника с другите два отбора е само 1 точка.   
"Червени Войводи" – Сливен запазват лидерската си позиция в областното футболно първенство при мъжете в Сливен. В събота те ще са домакини на втория във временното класиране - "Тунджа - 2009" – Мечкарево. Бяла паланка посреща Младово, Твърдица-Кортен, а "Аполон" – Сливен ще е гост на Самуилово. 
Пред финал е футболното първенство между юношите от Ямбол и Сливен. В събота са мачовете от предпоследния 14 кръг. В 10.30 юношеският отбор на "Ямбол - 2004" посреща "Ямбол - 1915", Стралджа ще е домакин на Твърдица, а "Сливен 2000" – на съгражданите си от „Хаджи Димитър“.  
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ицо Хазарта пред 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!