Великденско настроение в община Болярво


25/04/19 18:59:49коментари:0Великденско настроение в община Болярво     В навечерието на най-светлия празник – Великден, бяха организирани различни мероприятия в община Болярво. За част от тях вече разказахаме – като пролетното почистване и освежаването във всички населени места. За други вече разказахме – мероприятията в детската градина, а някои се реализират сега или предстоят.
Освен в детската градина, обичаите с боядисване на яйца и правене на празнична украса, бяха спазени и в социалните заведения на територията на общината.
 Красива и цветна Великденска изложба бе експонирана във фоайето на НЧ „Възраждане-1012 г.“ – град Болярово. Тя зарадва жителите и гостите на града, които имаха възможност да я посетят. Освен рисунки и различни красиви творения, на таблата имаше и отделено място за текст, разказваш за самия празник и традициите. А традиция на боляровското читалище, а и там където има такива културни средища по населените места, да се правят кътове и експонират изложби на всеки празник.
КоментариНай-четени новини днес


ЕС за чумата в Странджа: Слаб щам, не узнахме вида, но нямаше значeние

Съдебни изпълнители налагат запор и на пенсии

МЪЖ ЗАГИНА В КАТАСТРОФА В ЯМБОЛ

КОЙ Е ВИНОВЕН?

НАПРЕЖЕНИЕ В БЕЗМЕР. СТОПАНИ НА ДОМАШНИ ПРАСЕТА ПРЕКЪСНАХА ЛЕКЦИЯ НА ВЕТЕРИНАР ЗА АЧС


Най-коментирани новини

КОЙ Е ВИНОВЕН?

МЪЖ ЗАГИНА В КАТАСТРОФА В ЯМБОЛ

Подготвят Стефан Данаилов за операция

Санкционират ВиК-Ямбол, заради оцветяванията на река Тунджа

SLIVENINFO: ГОЛЕМИЯТ ЕНЧО КЕРЯЗОВ ЩЕ БЪДЕ КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК В ЯМБОЛСледвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

ОЩЕ НОВИНИ