Обратно към категорията

В спокойна обстановка приключиха изборите в областите Ямбол и Сливен

   

В спокойна обстановка приключиха изборите в областите Ямбол и Сливен

Изборният процес във всички избирателни секции на територията на ОДМВР - Ямбол приключи в спокойна обстановка. В звената „Български документи за самоличност“  са издадени общо 19  удостоверения на граждани за изгубени, откраднати, повредени или унищожени лични карти и документи с изтекъл срок. Създадена е необходимата организация за съпровождане при транспортиране на изборните протоколи и материали, съобщават от пресцентъра на община Ямбол
 
 
Към 20,25 часа всички избирателни секции в област Сливен са приключили работа. Охраната от служители на ОДМВР-Сливен продължава до предаването на изборните материали в РИК и тяхното транспортиране до ЦИК, съобщиха и от ОДМВР Сливен.
7 удостоверения за гласуване са издадени в изборния ден от сектор „Български документи за самоличност”- 3 в Сливен, 2 в Нова Загора и по едно в Котел и Твърдица . От  21 март до днес са издадени общо 16 удостоверения на български граждани, които да упражнят правото си на глас- 11 в Сливен, 2 в Котел, 2 в Нова Загора и 1 в Твърдица. 
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Благотворително: Вики отива на рехабилитация в Турция
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!