Обратно към категорията

Поучителни и забавни истории в представление за децата на община Болярово

   

Поучителни и забавни истории в представление за децата на община Болярово

По повод наближаващия 1 юни – международен ден на детето, кметът на община Болярово Христо Христов направи подарък на децата от общината – представление на детската театрална трупа. Трупата е към НЧ „Свети Свети Кирил и Методий – 1894 г.“- Тополовград. Председател на читалището е Трифон Ламбов, а режисьор на постановката „Приключения опасни с герои сладкогласни“ (по Недялко Йорданов) беше Росен Пурлантов.
Малките артисти пресъздадоха чудесно приключенията на героите си: а децата от общината в залата се смяха и пяха, заедно с артистичните си връстници популярната сред всички деца песничка на славейчето Слави:  „Ако понякога ти дотежи от чужди обиди и чужди лъжи, ти не замлъквай, ти не тъжи - тихо и просто наум си кажи: Светът е хубав, светът е чудесен, светът има нужда от моята песен“. 
Поучителна и забавна бе историята и децата ръкопляскаха бурно на героите-животни, които показаха в края, че винаги доброто побеждава, приятелството и искреността са над всичко и побеждават лъжите и злото.
Кошница с цветя  поднесе на чудесните малки актьори Кольо Пехливанов (главен експерт „Хуманитарни дейности“) от името на общинското ръководство. „Това е подарък от кмета на общината за всички наши деца!“ – каза той, поздравявайки ги за предстоящия празник.
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Две брутални убийства потресоха ямболски квартал
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!