Обратно към категорията

Пламен Проданов напуска Атака

   

Пламен Проданов напусна Атака

Общинският съветник Пламен Проданов напусна „Атака“, но остава в ямболския местен парламент като независим. Това стана ясно от внесеното в Общински съвет-Ямбол заявление от Проданов, получено на редакционната поща на 999.  В него той категорично заявява, че е взел решението си еднолично. „Още в началото на създаването на управляващата коалиция ПП „ГЕРБ“ и т.нар. малка коалиция „Обединени патриоти“, в която влезе и „Атака“ бях против това решение и многократно заявявах съображенията си пред областния председател Кръстьо Петров“, обяснява Проданов и допълва, че е смятал, че тази коалиция ще разедини членовете на патриотите.  

„Катастрофалните резултати на ПП „Атака“ от евровота на 26 май още веднъж доказаха моята теза, че участието на ПП „Атака“ в управляващата коалиция с ГЕРБ унищожи стратегията на патриотите, обезличи ги, разруши националистическите редици и структури по места, включително и в Ямбол и разби илюзиите, че нещо в родината ни България ще се промени. Евровотът потвърди курса на едноличното управление на ГЕРБ, затвърди корупцията и мутренския стил на управление, измести националните интереси на България“, заявява Проданов. 
„Аз съм разочарован и като патриот категорично заявявам, че не желая да участвам в това разрушение на България и липсата на визия за Отечеството ни!“, категоричен е обявилият се за независим общински съветник. 
Несъгласието на Пламен Проданов с политиката на партията, от чиято листа е влязъл в общинския съвет, му дава пълно основание да напусне нейните редици, но не го задължава да освободи мястото и в общинския съвет, коментираха юристи. В Ямбол на последните европейски избори „Атака“ получи 4,95 % от гласовете. 










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 ТРАКИЕЦ 30.05.2019 10:10

Този млад човек да разбере ,че България се руши от БСП,АБВ,Атака и другите проруски структури.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Зевзеци в Новозагорско село: Ако Байдън дойде и хоро ще му изиграем
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!