Обратно към категорията

Честит празник на блондинките!

   

Честит празник на блондинките!

Днешната дата 31 май е поредния светъл празник - днес е Международният ден на русокоските. Отбелязва се от 2006 г., когато за първи път е връчена наградата "Диамантено токче". Тя се присъжда на талантливи, умни, успешни и модерни блондинки.
Сред естествените блондинки на света има немалко успешни писателки, учени, телевизионни водещи, журналистки. Един от примерите е Джоан Роулинг, авторката на книгите за Хари Потър. През 2006 г. тя става най-високоплатеният писател в света след автора на „Шифърът на Леонардо“ Дан Браун.
Вечното клише за блондинката с малко глуповат имидж на сексбомба и нищо повече е Мерилин Монро, но по рождение тя е брюнетка. 
За неин антипод се смята известната холивудска актриса Шарън Стоун. Още на 13 години нейният коефициент за интелигентност е бил доста над средния - 154, тоест толкова, колкото е бил и на Алберт Айнщайн.
Онзи ден един шофьор на автобус ни се оплака. "Поиска ми бременна блондинка да ѝ отстъпя място в автобуса, разказва той. Отказах ѝ. Нарече ме простак! Как да ѝ обясня, че аз карам автобуса?!", възмущаваше се шофьорът. Друг е въпросът, че със сегашните козметични средства е трудно да различиш истинската блондинка от тази под прикритие.    
А истинската блондинка има чувство за хумор и самоирония. Точно тя ще ви залее с вицове за русокоски, като този например.   
- Кои сме ние? - Блондинки!
- Какво искаме? - Не знаем!!
- Кога го искаме? - Веднага!!!
Този виц май е универсален. Като, че ли зависи за една голяма част от хората по площадите у нас. И резултатите от евроизборите го доказаха. Всъщност и сред избраните нови евродепутати има блондинки. Остава да видим какво ще направят те за България през следващата петилетка. А ако жена ви или приятелката ви е блондинка – купете цвете или някакъв друг подарък – в никакъв случай не тиган! Поздравете я с днешния празник и й благодарете, че я има! 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!