Обратно към категорията

Едрогабаритна военна техника потегля от Капитан Андреево към Ново село и после към Русе

   

Едрогабаритна военна техника потегля от Капитан Андреево към Ново село и после към Русе

Възможно е временно затруднение на движението на автомобили по основни пътища на територията на областите Хасково, Ямбол, Сливен, Търговище, Разград и Русе днес и на 6 юни поради преминаването на колони с едрогабаритна военна техника.
Това съобщиха от МВР.
Поради провеждане на военни учения от 9.00 часа днес от ГКПП „Капитан Петко войвода“ поема колона, която ще се придвижи до полигона в Ново село.
На 6 юни от 9.30 часа поетапно 4 колони с едрогабаритна техника ще се придвижват от ГКПП „Капитан Петко войвода“ по маршрут: гр. Тополовград - гр. Елхово - с. Тенево, където е предвидено време за презареждане и престой. След това колоните продължават по маршрут – с. Тенево - с. Зимница - п. в. „Петолъчката“ - с. Мокрен - гр. Котел - гр. Омуртаг - гр. Разград - полигон „Николово“ - ГКПП „Русе“.
Пътна полиция и Военна полиция са взели всички необходими мерки по съпровождането на техниката и обезпечаване на опасните участъци и уязвимите кръстовища. Умоляват се водачите, които ще пътуват по тези направления на посочените дати, по възможност да изберат алтернативни маршрути или часове на придвижване. Да не навлизат в колоната, както и да изпълняват стриктно указанията на униформените и временната организация на движението, ако е въведена такава.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ден на отворените врати в ОДМВР – Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!