Обратно към категорията

ФК "Ямбол-1915" на крачка от Югоизточната Трета лига

   

ФК "Ямбол-1915" на крачка от Югоизточната Трета лига

Футболният клуб „Ямбол-1915“ изкара късмет при жребия за квалификациите за попълване на Югоизточната Трета лига, където участват пет отбора в спор за две места. Казват късмет, защото още на 6 юни ямболските футболисти имат шанса да спечелят заветната квота за югоизточната В аматьорска футболна група. Тогава те ще играят срещу отбора на Върбица от кърджалийското село Бенковски. Сблъсъкът между двата тима ще е утре на стадиона в Първомай от 18 часа. Клубът организира и транспорт за феновете, които искат да са на мача. 
Най-ощетени от съдбата са отборите на Хасково и Родопа Смолян, които ще се срещнат в предварителния кръг, а победителят от тях ще има още един мач срещу отбора на Чирпан. 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#3 ТРАКИЕЦ 06.06.2019 17:37

А колкото за футболните стандарти ще кажа,че когато бяхме в А група ,а градът беше по-малък от сега на стадиона се стичаха до 32000 човека. Тъй че стандартите ни са неограничени.


#2 ТРАКИЕЦ 06.06.2019 17:33

Получи се!!! В Първомай побеедихме Бенковски с 4-0 и сме вече във В група!!!

 

 

#1 Каргонлия 05.06.2019 20:22

Дано се получат нещата! Помня преди 7-8 години бяхме буквално на крачка от влизане в "Б" група и газехме почти всичко наред. Тогава ходеха и значителен брой за (футболните стандарти на Ямбол) привърженици на стадиона. И драматичното отстраняване на играещия тогава в "А" група Монтана, които бяха в средата на таблицата при майсторите. Бях на тоя мач, както и на доста други. Градът има нужда от малко футболни емоции. И не само футболни...


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

МЛАДИ МЪЖЕ СПАСИХА КУЧЕ ОТ УДАВЯНЕ И ОТКРИХА СТОПАНИТЕ МУ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!