Обратно към категорията

Петима в болница след катастрофа в центъра на Ямбол

   

Петима в болница след катастрофа в центъра на ЯмболНа 4 юни, в 23:00 ч., от тел.112 в оперативна дежурна част при ОДМВР-Ямбол е получен сигнал, че на ул. „Д.Благоев“ в областния град е  възникнало пътнотранспортно произшествие с пострадали. На място е установено, че лек автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от 19-годишен младеж от Ямбол е ударил и преминал през парапет в разделителната ивица, навлязъл е в насрещното движение, където е ударил движещ се лек автомобил „Сеат Ибиза“ и след завъртане се е блъснал в паркиран лек автомобил. В следствие на произшествието петима пострадали са настанени в МБАЛ -Ямбол за лечение и под наблюдение, без опасност за живота, с комоцио и различни травми са водачът на втория автомобил и пътуващите с него три малолетни момичета , а 18-годишна пътничка в първия автомобил е с фрактура на таз. Пробите за употреба на алкохоли на двамата водачи са отрицателни. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство в РУ - Ямбол.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#12 11 12.06.2019 10:36

Освен ,че общината е наслагала тези безмислени парапетчета водещи до по-тежки последици при ПТП с преминаване в насрещното то платно,тази същата община не е изпълнила нито едно от изискванията на Наредба 2 за обезопасяване на пешеходните пътеки тип ЗЕбра и повдигнатите пешеходни пътеки в грЯмбол!!!!Това до какво ще доведе.....???Разбира се до опасност за преминаващите пешеходци.

 

 

#11 Жоро 07.06.2019 18:53

За съжаление винаги ще има "безсмъртни", без значение дали са на 19 или 49 години. От действията на общината за премахването на мантинелите и поставянето на тези сламени клечки, определено лъха на "да усвоим едни пари". Спокойно можеха да оставят мантинелите заедно с парапетите щом толкова са се загрижили да не се пресича от пешеходци. Мантинелите ни спасяват от безразсъдните шофьори, не парапетите.


#10 Станислав Ангелов 07.06.2019 15:00

Не ме разбирайте погрешно, не съм адвокат на общината, но в случая те нямат вина, че един младеж с жълто около устата се е помислил за Кен Блок и айдееее с 120 в града. Не би мирно седяло, не би чудо видяло.

 

 

#9 Станислав Ангелов 07.06.2019 14:57

По магистралата билбордовете пречат, че карат с 200км/ч и се трепят. В Своге кара автобус с 13км/ч над ограничението по мокър и хлъзгав път, там пътя и мантинелите виновни. Тука летят и прескачат платна, що общината махнали мантинелите. Проблема е скороста. Винаги ще има състезатели и винаги ще има несъобразена скорост и катастрофи.


#8 Страхил 07.06.2019 10:35

"Официалното "становище" от общината е , че парапетите са сложени за да се избегне нерегламентираното пресичане на булеварда извън пешеходните пътеки." А "неофициалното" е, че трябва да се "усвоят" едни пари.

 

 

#7 V 07.06.2019 08:42

Официалното "становище" от общината е , че парапетите са сложени за да се избегне нерегламентираното пресичане на булеварда извън пешеходните пътеки. Това е симптоматично за липсата на компетенция на експертите в общината. Разберете, че на място с такъв наклон, с предпоставка на такова засилване още от хеи(понеже вечер няма светофари!?!?) винаги ще има келеши, които ще карат със 120. Тук трябва да се помисли за безопасноста на хората преди всичко, а не да се тълкува дали Благоев е улица или булевард и че може да мине с парапети. Най - големият ни проблем е че не мислим. Без значение от какъв цвят, убеждение, идеология си, ако си във властта трябва да мислиш за хората,не за собствения си интерес.


#6 11 07.06.2019 08:14

"СТАНИСЛАВЧО" дано не ти се случи някой да се забие челно в твоя автомобил или в този в който се возиш!Тогава ще разбереш,че всъшност европейските директиви и българското законодателство следва стриктно да се изпълняват, а не хора като теб да ги тълкуват или обсъждат.Те са за да пазят живота на всички нас.

 

 

#5 ДО СТАНИСЛАВ АНГЕЛОВ 06.06.2019 16:03

ВИНОВНИ СА НИ ДА!!!КАТО МАХНАХА ЗРАВИТЕ МАНТИНЕЛИ БЕШЕ ВЪПРОС НА ВРЕМЕ ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО ТАКАВА.МНОГО ЗАЩИТАВАШ КМЕТА КРАДЕЦ.ДА НЕ СИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ОТ ГРОБ СЛУЧАЙНО?


#4 Станислав Ангелов до номер 06.06.2019 10:31

Все някой друг ви е виновен на вас. Изобщо няма да ти чета дългия пост където ми разясняваш европейски директиви... скороста е виновна за всичко! карай с 30км и да видим мантинели, колчета и разни там кинетични енергии

 

 

#3 Лошо 05.06.2019 15:09

Лошото е че това ще продължи. На умниците в общината не им пука.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!