Обратно към категорията

ЗАДЪРЖАХА МЪЖА, ПРЕГАЗИЛ КУЧЕ

   

ЗАДЪРЖАХА МЪЖА, ПРЕГАЗИЛ КУЧЕВ РУ-Ямбол е задържан 53-годишен жител на града. Днес, Районна прокуратура- Ямбол е образувала преписка за извършено престъпление по чл. 325б от НК и е разпоредила извършване на проверка по случая. В резултат на проведените незабавни полицейски дествия е установен и задържан за срок до 24 часа  мъжът, който на 3 юни, управлявайки автомобила си, е нанесъл увреждане на куче. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата. 










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#10 Страхил 07.06.2019 10:38

"Пет домашни кучета и собственикът им са задържани за смъртта на 39-годишен мъж край село Владо Тричков. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-София. Около 16.12 часа вчера на тел. 112 бил подаден сигнал за намерен труп на мъж в гориста местност в землището на с. Владо Тричков. На място незабавно са изпратени полицейски служители. При огледа на местопроизшествието по тялото на 39-годишния мъж и около него са установени следи от животински стъпки. В имот, в близост до местопроизшествието, са установени свободно придвижващи се кучета от породата Kане корсо. Собственикът на имота и животните е задържан за срок до 24 часа. Пет кучета са иззети и настанени във ветеринарна клиника в столицата. По случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под надзора на Софийска окръжна прокуратура."

 

 

#9 До всички 06.06.2019 19:33

Опит за убийство хора !!! Това може е живот !!! Никой няма право да отнема на никой живота и Бог даже няма това право ,а не дай си Боже да видя такъв ,изрод ... Горко му Горкото животинче ????дано се оправи


#8 до Glory 06.06.2019 18:26

Че е идиотски коментарът относно кучетата в Норвегия, това е безспорно... Ама твоят направо кърти мивки :D Ти това дефлориране на дъщерята под аплодисментите на майката лично ли го видя или го научи от някой идиотски сайт (вероятно на руски език :D )... Ай спирайте се с тез простотии, че голям лайномет въртят платените манипулатори, а вие им блеете глупостите като овце! Някога изобщо излизал/а ли си от България или даже от Ямбол. Бати и задръстеняка/чката си, честно :)

 

 

#7 Glory 06.06.2019 16:27

До идиота писал за Норвегия. Доста е нелепо да даваш пример със държава в която бащите дефлорират дъщерите си а майката гледа отстрани и пляска.


#6 Смел 06.06.2019 13:18

Ако това е моето куче на тоя чичо ще му чупя всички крайници,понеже в тая наща скапана държава няма закони и всеки си прави квот си иака .Вижда се ясно че минава умишлено върхо животното ,или е сляп и луд ако е така какво прави зад волана .Бой само ги оправя такива да им се трошат кокалите ,от глоби и смешни присъди няма файда .Няма държава хора всичко отива по дяволите .

 

 

#5 ТРАКИЕЦ 06.06.2019 07:54

Който защитава всяка човешка жестокост,не заслужава да се нарича човек. Това се отнася и за всяко използване на оръжие срещу човек или животно.


#4 Ум 06.06.2019 07:03

Зло куче. Стопанин с кайшка. Куче с наморник. Приют за животни. Правилник за движение на домашни и горски любимци. Отговорност. Застраховка. Пари, пари, пари... КАТ липса на ориентация.

 

 

#3 prosiege 05.06.2019 21:39

Тук не става дума дали е на улицата или не... тук говорим за умишлен опит за убийство!


#2 ДО ТОЗИ ОТДОЛУ 05.06.2019 16:16

НЕКА СЕГА ДА ИЗКАРА ЕДНО ДЕНОНОЩИЕ В КАУША ДА ИМА ВРЕМЕ ДА СИ ПОМИСЛИ ДРУГИЯ ПЪТ КАК ЩЕ ГАЗИ .А ТИ КАТО ИСКАШ ОТИДИ И МУ ПРАВИ КОМПАНИЯ ДА НЕ МУ Е СКУЧНО.МОЖЕ ДА МУ РАЗКАЖЕШ ЗА НОРВЕГИЯ.

 

 

#1 А що чини осиновено 05.06.2019 16:02

куче на улицата...тука у Норвегия няма осиновени спящи кучета на улицата.Другият път,го пазете повече животинчето,щом сте поели съдбата му във Ваши ръце Е ВАША ГРИЖА ОПАЗВАНЕТО НА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА МУ.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!