Обратно към категорията

НОВИ НАГРАДИ ОТ НАЦИОНАЛНИ КОНКУРСИ ЗА ТАЛАНТЛИВИ ДЕЦА ОТ СТРАЛДЖА

   

НОВИ НАГРАДИ ОТ НАЦИОНАЛНИ КОНКУРСИ ЗА ТАЛАНТЛИВИ ДЕЦА ОТ СТРАЛДЖАВълко Стоянов, Ивайло Йорданов, Ивелин Стоянов , ученици от VІІІ клас при СУ“П.Яворов“ Стралджа, се класираха на второ място в Националния конкурс „Детство мое – реално и вълшебно“, организиран от Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс гр. Ловеч. Момчетата успяха да се преборят с над 80 участници, а в своята възрастова група VІІІ-ХІІ клас дори са сред най-малките. Със своите есета доказаха, че са талантливи , достатъчно упорити и със самочувствие, което заслужават.
Допълнителна радост осигури и успехът на Мирослав Минков, който се класира на трето място в конкурса „Творчество без граница“.
Поздравявайки момчетата Атанас Киров, кмет на общината, връчи парични награди и поздравителни адреси в които потвърди задоволството си от постигнатите резултати.
„Драги Вълко, щастлив съм, че си сред най-добрите и вярвам, че ти предстоят нови, още по-сериозни успехи. Защото ти вече доказа, че можеш!“
Към Ивайло, за който годината беше особено плодотворна :“За пореден път съм радостен и горд от твоето постижение! Вярвай в себе си, бъде все така упорит, не се спирай пред никакви трудности! Големите успехи са пред теб!“
„Успехът е следствие от много качества, които ти явно притежаваш, драги Ивелин! Пожелавам ти да продължаваш напред дръзновено, упорито и с много вяра в собствените сили и възможности.“
„Мирослав, ти си едва в VІІ клас и вече успешно мериш сили с най-добрите. Нека това бъде най-сериозната мотивация да продължаваш да трупаш знания, да обогатяваш културата си и да търсиш изява на способностите си. Бъди все така упорит, уверен в силите си. Следвай мечтите си!“
На срещата с кмета при награждаването присъстваха и учителите на талантливите ученици – Йорданка Драгиева, преподавател по български език и литература, и Георги Атанасов, преподавател по изобразително изкуство. Г-н Киров лично им благодари за всеотдайната и високо професионална работа с пожелание успехите на техните ученици да продължават.
„Г-жо Драгиева, Вие сте щастлив учител , защото, след подобни успехи, имате повод да се радвате на плодовете на Вашия труд! Постижението на момчетата доказва не само максимум знания и наличие на талант, потвърждава и Вашата всеотдайна, упорита и постоянна работа с тях. Благодаря Ви за професионализма, за стремежа към нови и нови успехи, за любовта към учениците и прозорливия усет в откриване на техните творчески способности. Искрено се радвам, че общината ни има такива преподаватели като Вас!“, добави той.
„Безспорно успехът на Мирослав се дължи на много труд, знания и, разбира се, талант, творческо въображение, креативност. Основен дял за това имате Вие, като преподавател по изобразително изкуство, който явно не само е допринесъл за добрата подготовка на момчето, но да го мотивира и вдъхнови за участие в подобен конкурс.“, се казва в поздравителния адрес и към г-н Атанасов.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Да сбъднеш мечта!
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!