Обратно към категорията

Много слънце и малко дъжд през уикенда

   

Много слънце и малко дъжд през уикенда

През почивните дни ще преобладава слънчево време, с купеста облачност в следобедните часове, по-значителна - в събота. На места, повече в събота, ще превали краткотраен дъжд, възможно е и да прегърми. Ще духа слаб, в източните райони - до умерен, вятър от изток-североизток. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 30 и 35 градуса. До края на юни вече ще има райони, където температурата на морската вода ще бъде до 25 градуса.

 
В началото на другата седмица се очаква слабо понижение на максималните температури. Има и вероятност за валежи главно над западните и планинските райони.
В сряда и четвъртък ще превалява на изолирани места, но в петък и към края на седмицата вероятно ще видим гръмотевични бури и дъждове в повече райони от страната.
 
Много слънце ще има по Черноморието в следващите дни. Времето ще е подходящо за морска почивка. Температурите вече се нормализираха след по-хладните април и май, когато средномесечните температури бяха от 3 до 5, 6 градуса по-ниски от обичайните.










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

МЛАДИ МЪЖЕ СПАСИХА КУЧЕ ОТ УДАВЯНЕ И ОТКРИХА СТОПАНИТЕ МУ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!