Обратно към категорията

Няма нарушения в адресните регистрации в общините Стралджа и Тунджа

   

Няма нарушения в адресните регистрации в общините Стралджа и Тунджа

Извършени са проверки относно гражданската регистрация на територията на общините Стралджа и Тунджа. Проверките са обхванали всички населени места. Та са извършени от екипи, в чийто състав са били включени представители на ЕСГРАОН, общинските администрации, Областна администрация и секторите на Икономическа полиция към Районните управления на МВР в Стралджа и община Тунджа. Проверките са имали за цел да се установи дали са спазвани изискванията на Закона за гражданска регистрация.
Проверката на 12 юни в Стралджа е установила, за периода от 26 април 2018 до 25 април 2019 г. в община Стралджа са подадени 281 заявления за постоянен адрес и 565 адресни карти по настоящ адрес. Извършените адресни регистрации във всички 22 населени места в общината по постоянен и настоящ адрес са направени съгласно изискванията на закона, нарушения не са констатирани. 
Извършените адресни регистрации на територията на 44 населени места от Община „Тунджа" по постоянен и настоящ адрес също са направени съгласно всички законови изисквания на чл. 92 и чл. 99а от Закона за гражданска регистрация и не са установени нарушения.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Зевзеци в Новозагорско село: Ако Байдън дойде и хоро ще му изиграем
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!